Fujitsu 09 LZCA - Extreme Performance

Ikke på lager

Extreme Performance - en varmepumpemodell med ekstrem ytelse og optimal energibesparelse, spesielt utviklet for det nordiske klimaet.

Markedets beste ytelse når du trenger det

Fujitsu Extreme Performance 12 modellen gir en effekt på hele 7,4 kW og avgir fantastiske 4,87 kW ved - 15 grader. Det gjør den rå og overlegen i forhold til konkurrerende nordiske modeller. I tillegg garanterer vi for full drift helt ned til -30ºC.

Optimal energibesparelse under kalde forhold

For å kunne oppnå denne ytelsen har Fujitsu brukt ekstra kraftige komponenter. Extreme Performance benytter en helt ny type "Twin Rotary" kompressor med større kapasitet en konkurrerende modeller. I tillegg er størrelsen på varmeveksleren doblet og sirkulert luftmengde er øket med hele 13%.
Extreme Performance benytter langt kraftigere komponenter som resulterer i lavere belastning på selve varmepumpen samtidig som en oppnår en vesentlig høyere effekt og energi besparelse enn dagens nordiske modeller både ved normal vinterdrift og under ekstremt kalde forhold.
Varmepumpen er også utstyrt med vedlikeholds varmefunksjon (10°C).
Fujitsu Extreme Performance har oppnådd topp rangeringen A+++ på årsvarme for både varme og kjøling og har en SCOP på 5.31 og SEER 9.51

kr 24 900,00 kr 25 900,00